L'entrenador de Monistrol de Montserrat Joan Carrillo és el nou tècnic de l'Almeria fins a final de temporada, segons va anunciar el club andalús. El seu objectiu serà treure el conjunt blanc-i-vermell de la zona baixa de la classificació, ara mateix és penúltim, i aspirar al retorn a Primera, després de la destitució de Sergi Barjuan fa un parell de jornades i de la interinitat del tècnic del filial Miguel Rivera.

Carrillo, format com a entrenador al planter del RCD Espanyol, va ser campió de la lliga hongaresa amb el Videoton la temporada passada, però abans de començar aquesta va decidir no continuar al club magiar, que va perdre molts jugadors i que ara mateix es troba a mitja classificació de la lliga, després de quedar eliminat a les prèvies de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa. L'entrenador bagenc va decidir esperar a tenir alguna oportunitat i aquesta ha arribat en forma d'un equip amb aspiracions a Segona Divisió.

Antecedents a la província

La província d'Almeria no és estranya per a Carrillo, ja que en la seva etapa com a jugador, entre els anys 1996 i 1998, va actuar al Polideportivo Ejido.

En el seu lloc web, el conjunt andalús destaca que "Joan Carrillo és un entrenador metòdic, treballador i té una gran experiència en el futbol en diferents apartats". En aquest sentit, destaca que ha treballat com a entrenador al costat de tècnics de prestigi com Javier Clemente, Mauricio Pochettino i Paulo Sousa, que actualment lidera la lliga italiana al capdavant de la Fiorentina.