La corredora manresana Teresa Forn es va adjudicar el triomf a la tercera edició del Trial Terra de Comtes i Abats. El seu recorregut de 44 km incloïa per primera vegada l'ascens al Taga i se centrava en paisatges a l'entorn de Ripoll.

En categoria femenina les tres primeres classificades van estar molt igualades i van quedar separades per menys de quatre minuts. Forn va aconseguir la victòria amb un temps de 7h 12' 35'', seguida d'Esther Casas amb 7h 15' 04'' i Mònica Gilera amb 7h 16' 18''.

Quarta a l'Ultra Cup

Teresa Forn ha acabat en quarta posició de la general de l'Ultra Cup, un circuit d'àmbit estatal de curses de llarga distància, i segona entre les veteranes. Ha participat a l'Ultra de Mallorca (8a), a Penyagolosa (6a) i a l'Ultra Trail Guara Somontano (6a).