Els equips sèniors del Manresa Rugby Club van mostrar cares oposades en els partits corresponents a l'última jornada. Els nois van guanyar per 24-17 davant del BUC B en un partit que va mostrar noves cares al quinze titular bagenc. Al descans es va arribar amb un resultat de 13-14 que va ser el mal menor a un inici en què es va haver de remuntar un 0-7. A la segona meitat, la millora en defensa va ajudar a anar decantant la balança fins al 18-14. Dos cops de càstig van ajudar a establir el 24-17 final.

Menys encert va tenir l'equip femení, que va tenir problemes de desplaçament fins a Barcelona per jugar contra el BUC i va caure per un concloent 125-0. Un parell d'expulsions, una de definitiva, va provocar que les bagenques haguessin de disputar una bona part de l'enfrontament amb dues jugadores menys, la qual cosa es va notar força.

D'altra banda, es va celebrar la primera trobada de l'Escola del Manresa Rugby Club, a la qual van assistir un total de 34 nens i nenes enfrontats a escoles de Vic, l'Hospitalet, Badalona i l'Anoia. L'escola manresana va poder presentar, per primera vegada, equips de les categories de sub-8, sub-10 i sub-12.