El Reial Madrid va fer un partit seriós al Parc dels Prínceps, molt de l'estil de Rafa Benítez i els seus equips, i va arrencar un empat sense gols que li pot permetre accedir al liderat del grup A de la Lliga de Campions en el partit que es jugarà d'aquí a dues setmanes al Bernabéu entre els dos mateixos equips. Els blancs, amb les sensibles baixes de Benzema i Bale i la reaparició a la represa de Modric, van tenir algunes ocasions en peus de Cristiano Ronaldo, sobretot una a la segona meitat, i van tornar a demostrar solvència defensiva per no patir gaire davant dels desordenats atacs francesos. En el mateix grup, el Malmö va superar el Xakhtar amb un gol de Rosenberg i agafa avantatge per acabar en tercera posició.

Molt més fàcil ho va tenir l'Atlètic de Madrid, que, amb gols de Saúl i Jackson Martínez a la primera part d'Óliver Torres i un autogol de Dedetxko a la segona, va superar un Astana que sembla difícil que abandoni l'últim lloc del grup. A més, va aconseguir el liderat gràcies a la derrota del Benfica a Istanbul. Selçuk Inan i Podolski van remuntar el gol de Gaitán.

La nit va ser cruel per al Sevilla, que va caure a Manchester després d'avançar-se amb un gol de Konoplianka. Bony va igualar abans del descans i, a l'últim minut, De Bruyne va fer quedar els punts a l'Etihad Stadium. De tota manera, l'empat de la Juventus a casa comprimeix el grup i els sevillistes rebran al Sánchez Pizjuán els dos màxims rivals.

En el grup sense espanyols, el Wolfsburg assoleix el liderat en superar el PSV, amb gols de Dost i Kruse. El United va arrencar un punt de Moscou gràcies a la inspiració de Martial. S'havia avançat Doumbia per als russos.