El defensa manresà del RCD Espanyol, Lluís López, ha estat convocat per la selecció espanyola sub-19, dirigida per Luis de la Fuente, a una concentració que es farà a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas entre dilluns i dimecres de la setmana que ve. A més d'ell també ha entrat a la convocatòria el jugador de l'Espanyol B Aaron Martín, que va ser campió europeu d'aquesta categoria l'estiu passat.

A més dels jugadors de l'Espanyol, a la convocatòria de la setmana que ve hi haurà Iñigo Córdoba i Asier Villalibre (Athletic de Bilbao), Carles Aleñá (FC Barcelona), Sergi Canos (Brentford), Antonio Islam Otegui (Osasuna), Javier Ontiveros i José Luis Muñoz (Màlaga), Enrique Pérez (Rayo Vallecano), Iván Villar (Celta), Havier Sánchez de Felipe (Reial Madrid), Joan Sastre (Mallorca), Cristian Rivera (Reial Oviedo), Federico San Emeterio (Ràcing), Mikel Oyarzabal (Reial Societat), Juan Soriano, David Carmona i José Maria Amo (Sevilla) i Antonio Latorre i Simón Moreno i Adrián Marín (Vila-real).

Classificats directament

La selecció espanyola no ha de disputar la fase de classificació per al proper campionat d'Europa sub-19, que s'ha de jugar a Alemanya el proper estiu, per la seva condició d'actual campiona del torneig. El campionat es jugarà el proper mes de juliol. Tan sols ha de disputar una ronda prèvia, anomenada elit, que tindrà lloc entre final d'aquest any i la propera primavera.

Lluís López, que va fer la pretemporada amb el primer equip de l'Espanyol, es troba establert amb el filial espanyolista, a Segona Divisió B, amb el qual ha disputat nou partits enguany i ha marcat tres gols.