L'escalador manresà Jaume Oliva i la mataronina Isa Pozo, que fa molts anys és resident al Bages, es van proclamar campions de la lliga estatal de ral·lis d'escalada, en categoria mixta, després del final d'aquest circuit, que s'ha celebrat amb cinc proves.

Era la sisena edició de la lliga i les proves es van celebrar a Ifach, a Riglos (Osca), Terradets, Leiva (a Múrcia) i amb la cinquena i final a Chorro (Màlaga). La competició consisteix a poder pujar el màxim de rutes possibles entre els 100 i els 500 metres, i aproximadament en dotze hores. Cada dia d'escalada té una puntuació de funció de quina sigui la seva longitud, la dificultat, complexitat del recorregut o tipus d'equipament. La suma de punts és el que determina quina serà la cordada guanyadora al final de les 12 hores de competició.

En la primera prova a Ifach, tot i una lesió d'Isa Pozo, aconseguien la segona posició. La victòria es va assolir en la competició celebrada a Riglos. I es va repetir a Terradets, a Tremp, on a banda del triomf en categoria mixta van quedar quarts de la general. A Leiva eren segons en categoria mixta i cinquens en l'absoluta. Finalment, a Màlaga, es van classificar segons en mixtos. A l'absoluta han acabat quarts.