Les gimnastes de l'Egiba es van desplaçar a Aldershot, població a prop de Londres, per participar al Torneig Internacional Rushmoor Rosebowl, prestigiosa competició amb 34 anys d'antiguitat i que té un impressionant palmarès. Enguany hi va ser l'equip júnior anglès i els clubs més potents que hi ha a hores d'ara a la Gran Bretanya. L'Egiba, de forma brillant, va aconseguir la segona posició final.

Les quatre gimnastes de l'equip bagenc eren Lorena Medina, Mar Palliso, Andrea Carmona i Laura Valero, que van disputar el primer dia de competició el seu concurs individual i per equips. Contra tot pronòstic, van aconseguir acabar en segona plaça, tan sols darrere de la selecció britànica, i van deixar en posicions posteriors les seleccions d'Anglaterra i la resta de clubs.

Pel que fa a la classificació en la categoria individual, en els primers cinc llocs es van situar gimnastes de l'equip de Gran Bretanya i va ser sisena Andrea Carmona, que es va ficar a les finals d'aparell de salt i va aconseguir el bronze, i a terra va obtenir la quarta posició. En la setena posició final es va col·locar Laura Valero, que, fins a un error que va cometre a la barra, havia fet una molt bona competició amb clares opcions al podi; va acabar en quart lloc en salt i vuitena tant en

paral·leles com en terra. Pel que fa a Mar Palliso, quarta a paral·leles i cinquena en terra. Finalment, Lorena Medina va ser cinquena, tant en salt com en barra.