Les jugadores del sènior femení A del Vòlei 6 Manresa van cedir, per segona setmana consecutiva, en el tie break del cinquè set (els parcials van ser 25-22, 25-19, 23-25, 24-16, 15-17). Les visitants van remuntar a partir del tercer set i van tombar un partit que va ser molt igualat a la pista del Gavà. Les locals han de saber retrobar una bona dosi de confiança per saber decantar cap a favor seu els finals igualats.

Pel que fa al sènior masculí B, va esgarrapar un punt en la visita a la pista del CV Monjos, en arribar al cinquè set, que finalment va cedir (25-10, 25-16, 22-25, 23-25 i 15-11). Quant al júnior femení, va assolir la segona victòria de la campanya en batre el CE Claver per 3-1, tot aprofitant els ànims que van tenir en remuntar el segon set després de perdre el primer. En canvi, les cadets no van poder imposar-se al Claver i van ser derrotades amb un clar 0-3, tot i que van demostrar la millora en la concepció del joc.