El ressò aixecat fa dos dies per la denúncia d'un àrbitre assistent de Primera Divisió davant de suposades pressions per perjudicar el Barça en el proper clàssic és a punt d'apagar-se definitivament. Segons va afirmar ahir el diari Marca, citant fonts d'Anticorrupció, amb les dades que es tenen fins ara tot apunta a un "arxiu automàtic" del cas, ja que el cas es considera "poc creïble", tret que la persona que hi ha darrere de la denúncia aporti proves.

Segons aquestes fonts, qualsevol fiscal que volgués tirar endavant el cas citaria el denunciant, que és anònim i està representat per l'advocat Jacinto Vicente, i el denunciat, que és l'exàrbitre José Ángel Jiménez Muñoz de Morales i, per extensió, el Comitè Tècnic d'Àrbitres. El fet que no existeixi cap prova aportada pel denunciant provoca que hi hagi poques possibilitats d'aprofundir en aquesta denúncia.

Buscant companys

Davant d'aquesta falta de reacció de la justícia, ara sembla que la tàctica de l'advocat Vicente és la d'aconseguir que alguns dels àrbitres o assistents que també hagin estat suposadament pressionats s'uneixin al seu client per fer més força. De moment, però, aquesta iniciativa no ha obtingut resultat i ningú no s'ha manifestat.