Arriba la setena jornada de lliga a la Segona Divisió B i l'equip del Manresa FS es troba immers en un moment dolç. Els de Jordi Rozas tan sols han perdut dos partits i ja acumulen 4 jornades seguides en les quals no han perdut. Demà, en el partit que començarà a l'atípica hora de les 15.30, a Montcada, els del Pujolet buscaran allargar més la seva ratxa positiva.

A la pista del Montcada, els del Bages tindran tota la plantilla al complet si al final l'evolució que fa Gordillo és bona, un jugador que ha necessitat descans en aquesta setmana per problemes en un dit del peu. Sí que es podrà disposar demà de Marc Fernández, que es va perdre per sanció el darrer partit; l'entrenador Jordi Rozas no es podrà asseure a la banqueta, ja que li resta un partit de càstig.

El Montcada, que va encetar la temporada centrat en el que era la final a quatre de Copa Catalunya, es troba hores d'ara a la catorzena posició amb 5 punts, amb 23 gols a favor i 27 en contra, en zona de descens. El partit es juga a l'antic pavelló de Montcada.