L'Igualada visitava el camp del Torredembarra, penúltim classificat amb només un punt i res feia preveure el patiment que finalment van tenir els anoiencs per endur-se els tres punts. Els locals, tot i la seva mala classificació, van plantejar un partit molt físic i es van anticipar a la majoria d'accions i només les brillants aturades del porter igualadí Yannick van fer que la victòria no perillés.

Als homes entrenats per Eduard Berrocal els va costar molt prendre el control del matx, ja que el seu joc era poc precís. Al tram final de la primera meitat el conjunt tarragoní va disputar els seus millors minuts, tenint un bon grapat d'ocasions clares de gol que van ser ben aturades per Yannick. A la segona meitat els anoiencs van començar millor i Fran Arévalo va estar a punt de marcar el 0-1 però el seu xut va anar al pal.

A la sortida d'un córner el defensa Bacha rematava al fons de la xarxa l'acció definitiva. Els darrers vint minuts del partit van ser un autèntic atac i gol dels locals que van topar-se altre vegada, amb un Yannick molt encertat.