L'Igualada HC va obtenir una nova victòria en imposar-se a casa davant el CP Calafell, en un partit amb pluja de gols en el qual va destacar el local Ton Baliu, autor de quatre dianes. L'inici del matx va ser frenètic i Gabarra va avançar els visitants al minut 4. Tot seguit els igualadins van reaccionar i van marcar tres gols en només sis minuts, tots obra de Baliu. Però amb el 3-1 els visitants van saber reaccionar i van empatar gràcies a un gol dubtós de Valverde i un altre mitjançant un penal que va transformar Oriol Palau. Al minut 19 Baliu va poder fer el seu quart gol de la nit, però va errar una falta directa. Cinc minuts més tard els anoiencs sí que es van poder tornar a avançar gràcies a Galbas, que va fer de penalt el 4-3, amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.