El CAI Petromiralles, amb suport de l'Ajuntament d'Igualada, es va apuntar un èxit organitzatiu en la 33a Mitja Marató de l'Anoia que es va disputar amb sortida i arribada a l'estadi municipal. Amb la mitja, més les dues curses paral·leles de 5 i 10 km, es va aconseguir reunir més de 400 corredors en un vespre atlètic molt concorregut.

En la cursa més llarga, la mitja de 21 quilòmetres, el vencedor en la categoria masculina va ser Dani Baraldés (del CAI) amb un temps d'1 hora 13'07'', seguit a la meta per Hugo Figuera (Sport Truga) amb 1.17.47 i per l'independent Xavier Rodríguez amb 1.18.16. Pel que fa a les dones, la també igualadina Anna Noguera (CAI) va aconseguir la victòria amb 1.24.16 i va entrar en novè lloc a la general absoluta. La segona era Julia Takacs (Playas de Castelló), que va fer un registre en l'arribada d'1.36.05.