L'Alcorcón va golejar el Llagostera per 6-1, en un partit en el qual al descans ja guanyava per cinc gols amb un recital de David Rodríguez, que en va marcar tres i ja és el màxim golejador de la categoria, i d'Oscar Plano, que en va anotar dos, ambdós de cap. Els llagosterencs van sortir amb menys intensitat i es van veure superats en tot moment, sense capacitat de reacció i demostrant els seus problemes defensius. Al minut 77, i amb un contundent 6-0 en el marcador, Imaz va fer el gol de l'honor del Llagostera. Per la seva banda, el Girona continua sense conèixer la victòria a Montilivi i ahir va empatar davant del Saragossa (0-0) en un partit gris. Amb aquest resultat els gironins continuen dos punts per sobre de la zona de descens, i sumen quatre empats i una derrota al seu estadi.