JOVIAT/UNIGIRONA

?JOVIAT. Subirana 2, Clotet 5, S. Beltran 8, Martí 6, Vila 12-cinc inicial- Rodríguez, Tarragó, Puiggròs 9, Soler, N. Beltran 14 ?UNIGIRONA. Reñe, Juanola, Torroella, Soler, Juvanteny -cinc inicial- Trasserra, No, Condom, Quera, Martín, Espinosa ?ÀRBITRES:Rey i Belmonte ?ÀRBITRES: 12-14, 25-30, 38-43, 53-53, 56-57

La Joviat va caure per la mínima i després d'una pròrroga en la visita de l'Unigirona, un dels equips favorits per entrar a la final a quatre de cadet preferent. Tot i la derrota, les manresanes van mostrar molt bones sensacions davant la seva afició.

El duel es va iniciar amb un parcial de 0-9 per les gironines. Tot seguit, les noies dirigides per Gerard Barbé van aconseguir arribar al final del primer quart només dos punts per sota. En el segon, l'encert va permetre a les visitants arribar al descans cinc punts per sobre.

A la represa hi va haver igualtat fins al minut final, on es va arribar amb la Joviat dos punts per sobre. Però dos tirs lliures del Girona van portar el duel a la pròrroga, on les visitants es van endur el triomf després d'un frec a frec constant.