PHYSIC IGUALADA/ANDORRA B

?PHYSIC CB IGUALADA. Burgès 9, Hoyo 9, Laguarta , Tejero 17 i Camí 5 -cinc inicial-?MORABANC ANDORRA B. Schneider 5, Jofresa 11, Fernández 3, Knezevic 4 i Morilla 14 -cinc inicial- Lliteras 8, Bartolomé 6, Brià 18, Peña i Niang 15 .?ÀRBITRES: Jerez i Rodríguez ?pARCIALS: 9-13, 29-38 (descans); 48-60, 65-84

El partit començava amb un ritme de joc molt lent per part de tots dos equips amb poca intensitat en defensa i en atac. Els andorrans es mostraven més durs en defensa que els blaus, cosa que els ajudava a recuperar pilotes i ser superiors en l'anotació. El resultat del primer parcial va ser de 9-13.

Al segon quart vam poder veure un Igualada molt recuperat i amb ganes de ser superiors amb un bon encert des de la línia de tres punts va poder apropar-se al marcador. Els andorrans es mostraven durs en defensa i amb un joc interior molt superior als igualadins arribava al descans amb un 29-38 al seu favor. A la represa els de Raül Caballero van tornar a sortir concentrats però no hi havia manera de retallar les diferències (48-60 a al final del tercer quart). Al darrer quart l'Andorra B va saber mantenir el tipus per guanyar.