PETRO PINTÓ ASFE/CERDANYOLA

?PETRO PINTÓ ASFE. Ledesma 4, Orive 5, Colldeforn 12, Guix 4, Gener 5 -cinc inicial- Cunill 2, Ambròs, Jorba 14, Santesmases 2 ?CERDANYOLA. I.Rodríguez 6, M. Garcia 8, M. Rodríguez 4, Madueño 2, Aguilar 4 -cinc inicial- Mostaza 5, N. Garcia, Caballero 4, Mancheño 2, L. Garcia ?ÀRBITRES:Marín i Cardozo ?pARCIALS:14-6, 25-18, 32-27, 48-35

El Petro Pintó Asfe va fer el millor partit de la temporada i es va imposar a la seva pista davant el Cerdanyola, un dels millors equips del grup 2 de Preferent.

El conjunt de Sant Fruitós de Bages va fer un partit molt complet i va començar a dominar ja des de l'inici. Al final del primer quart les locals ja havien agafat una renda de vuit punts. En el segon període, el Cerdanyola va intentar reaccionar, però el gran treball en equip de les fruitosenques els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 25-18.

A la represa, les locals no van abaixar el ritme i van seguir completant una gran actuació, i al final del tercer quart el resultat era de 32-27. En els deu darrers minuts del duel, les bagenques van poder aguantar els atacs visitants i van poder ampliar el marge fins als 13 punts finals, assolint d'aquesta manera una victòria molt treballada i important.