La Salle Manresa va haver de disputar dues pròrrogues a la pista del Cornellà per acabar-lo superant per 67-76. El partit va ser dur ja que el conjunt local va imposar un alt ritme defensiu. Els lasal.lians van patir més del previst tot i que sempre tenien avantatges curts al seu favor, tot i el seu desencert en els tirs lliures i també en llançament exterior.

Els homes de Joel Romeu van posar-se les piles a l'inici de la segon meitat i amb un parcial de 5-14 van prendre un còmode avantatge que no van poder rematar. El desencert defensiu amb força pilotes perdudes i un excés de nerviosisme van provocar un parcial d'11-2 a favor del Cornellà B. El darrer quart es va iniciar amb un marcador de 39-43, ampliat a un 47-59 a quatre minuts pel final del matx però altre cop la mala defensa manresana va permetre als locals entrar en el partit i van forçar la primera pròrroga amb una cistella a poques dècimes del final (61-61). L'empat es va repetir al final de la primera pròrroga (64-64). Al tram final La Salle va oferir una millor imatge amb una bona defensa i un joc efectiu en atac. L'equip va treure el coratge i l'esperit guanyador per acabar sumant una victòria merescuda.