El Club Esportiu Puig-reig viu una temporada especial, la que l'ha de portar a la celebració del seu centenari el 2016. Un sopar de gala, una exposició que mostri les diferents etapes de l'entitat i un partit de futbol per la festa major amb un club de renom de l'àmbit català són algunes de les propostes amb què el club ha començat a treballar per fer l'any que ve.

El primer que s'ha fet ha estat la presentació del logo d'aquesta commemoració del club berguedà. Va ser diumenge a la Casa Pericas en un acte en què hi havia representació tant d'institucions, entitats i col·lectius com de persones que formen o han format part del club. Es va passar una projecció audiovisual en què es mostrava el perquè del logo i les característiques identificatives que té i representa. El disseny és de l'artista local Àngel Asensio, que va explicar el concepte i la sensibilitat que expressa l'empremta.

El president actual, Xavier Ribera, va aprofitar per fer un repàs de la història de futbol a Puig-reig. Pel que fa a les previsions per a la celebració del centenari, i en l'àmbit esportiu, el CE Puig-reig té planificat fer un torneig del centenari per categories dels equips que té actualment el club, també potenciar el Torneig Obradors amb equips estrangers i celebrar el partit del centenari el dilluns de festa major davant un rival d'entitat del futbol català. En l'àmbit social, el CE Puig-reig està treballant en una expo-museu en un espai de més de 1.000 m2 proper al camp de futbol, on es volen representar les diferents etapes de la trajectòria de l'entitat i també del moment present.