El nedador del CN Castellet Jordi Romero ha finalitzat en tercera posició la Copa d'Espanya després de l'última prova, disputada a Múrcia. Romero també va arribar al tercer graó del podi en aquesta competició, en la categoria absoluta, la qual cosa li va permetre accedir al bronze final, i va ser superat només per dos nedadors internacionals, com Hèctor Ruiz, del CN Mataró, i Roger Rabassa, del mateix club del Maresme. El nedador bagenc va fer un temps de 43.16 per fer els 3.800 metres de què constava el recorregut, molt tranquil a la Manga del Mar Menor. En la competició femenina, la victòria va ser per a Erika Villaécija, del CN Sabadell, que va quedar davant de Margarita Domínguez, del CD Àncora, i d'Aida Bertran, del CE Mediterrani.

Gran regularitat

Romero ha exhibit durant tot el campionat una molt bona regularitat, la qual cosa li ha permès, en el decurs de les setze proves del calendari, anar sumant punts que al final li han estat molt útils. Entre totes les etapes d'aquesta aventura va destacar la victòria en la cinquena, que es va disputar en aigües properes a Ceuta.

Els triomfs de Romero, a més, han estat molt beneficiosos per al CN Castellet, el seu club, que ha pogut finalitzar en una brillant desena posició aquesta competició, un resultat que es considera magnífic en el si del club santvicentí. La classificació de clubs va ser encapçalada pel CN Galaico, que va tenir en la densitat de competidors la seva millor virtut. Va superar el CN Mataró, que va ser segon, i el CN Sabadell, tercer.