L'equip sènior masculí del Manresa RC va aconseguir el bonus ofensiu que comporta fer quatre assajos en un partit i es va imposar amb claredat a la pista de L'Hospitalet per 8-50. Després del 5-7 inicial, amb errada en la transformació local, la davantera bagenca es va mostrar molt compacta i organitzada, i gràcies a això va tornar a fer un assaig (5-12) que es va transformar en 8-17 al descans. A la segona part, el conjunt bagenc va mostrar-se molt superior en les fases estàtiques i va donar fluïdesa al joc, per acabar aconseguint marca rere marca i portar el marcador definitiu fins als 42 punts de diferència.

Pel que fa a l'equip femení, actuava de local però en camp contrari contra l'Hospitalet, un rival que el va derrotar per 98 punts fa poc. En aquesta ocasió, les noies van donar la cara i van perdre per un exigu 19-32, després d'haver estat manant durant una bona quantitat de minuts. Les dues marques aconseguides per la formació riberenca, però, van evitar un triomf manresà.