El Barça Lassa va sumar el segon triomf en tres partits disputats en l'Eurolliga davant un equip grec del Panathinaikos lluny de les millors èpoques. L'equip de Djordjevic va ser un adversari feble que abans del descans ja perdia de 18 punts (40-22) amb Perperoglou i Justin Doellman com a homes encertats en el conjunt de Xavi Pascual.

Un parcial de 0-7 al tercer quart (42-35) va posar un pèl d'emoció però va ser foc d'encenalls. Amb la tècnica a Pavlovic, els d'Atenes es van tornar a enfonsar i ben aviat els catalans es van escapar clarament en el marcador (64-44). Al final van ser 25 els punts d'avantatge i que s'haurien incrementat si el partit hagués durat una mica més.

En el mateix grup C del Barça, el Zalgiris Kaunas lituà vencia per un igualat 66-68 el Karsiyaka turc, que va ser el botxí dels de Pas- cual en la jornada inicial. En el B, gran pallissa del Laboral Kutxa davant el Llemotges per 71-107 (34-60 al descans). En el grup D, el CSKA de Moscou va derrotar per 83-77 el Brose Baskets alemany i el Maccabi es va desfer del Sassari per 79-63. En aquest grup avui es juga l'Unicaja-Darussafaka (20 h). I en l'A, el Reial Madrid visita la pista del Fenerbahçe turc (18 h).