La cursa del Pont de Vilomara i Rocafort arriba aquest diumenge a la desena edició amb molt nivell de participants i la xifra més que considerable d'uns vuit-cents corredors, que la converteixen en una de les que té més participants de la comarca del Bages. El Memorial Alcalde Evaristo ha arrelat entre els aficionats a les curses, i enguany hi ha la previsió d'uns 650 corredors en la prova dels 10 km i de 150 nens i nenes en les diferents curses de promoció prèvies que es faran des de les 10 del matí. La sortida de la prova gran es dóna puntualment a les 11 hores.

Cal destacar que participarà en la prova de diumenge Núria Picas, flamant campiona de l'Ultra Trail World Tour després de la prova que va guanyar a l'illa de la Reunió de 164 km. Picas ja va córrer, fa pocs dies, una cursa atlètica a Avià, en la qual es va imposar. A més d'ella hi haurà a la sortida una sèrie de corredors de primer nivell, com el maratonià Carles Castillejo i Lídia Rodríguez, que ha estat campiona estatal en diverses modalitats i va ser la vencedora en dones el 2014 en la Cursa del Pont. Entre d'altres també hi seran Bea Pascual (que és marxadora olímpica), Just Sociats i el santvicentí Roger Campoy, el vencedor de l'any passat que va entrar agafat de la mà del campió estatal de cros, Ayad Lamdasem.