El partit entre l'Igualada HC i la selecció catalana, aquest vespre al pavelló de les Comes (21.30 h), és el punt final de la campanya que, amb el títol "Suma't al Rosa", ha tingut la col·laboració activa del club anoienc de l'OK Lliga. Ha tingut com a finalitat recaptar diners i promoure solidaritat i donar informació en tot el que és la lluita en contra del càncer de mama.

L'entrada d'avui tindrà el preu únic de 3 euros i no seran vàlids, en aquest partit, els carnets de socis i els passis. A més a més, també es poden comprar les samarretes de color rosa commemoratives de la campanya a un preu de 20 euros. Durant tot l'octubre, l'Igualada ha vestit de rosa en els seus partits, a les Comes i també en els partits disputats com a visitant.

La selecció catalana, entrenada per Jordi Camps, la integraran els jugadors següents: com a porters, David Arellano (Calafell) i Albert Povedano (Lleida); Jordi del Amor, Arnau Xaus (del Noia Freixanet), Jordi Gabarra (del Calafell), Eric Vargas (CP Voltregà), Xavi Rubio (del Reus Deportiu), Jassel Oller (del Caldes), Lluís Rodero (Lleida) i Joan Vázquez (Vilafranca).

El proper partit de lliga de l'IHC serà el dissabte 7 de novembre contra el Noia a la pista de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.