El FC Barcelona ha realitzat un partit molt seriós al camp del Getafe i s'ha emportat còmodament els tres punts. Els gols de Suárez i Neymar han estat suficients per acabar amb el conjunt madrileny, que s'ha mostrat fràgil en els dos extrems del terreny de joc i en cap moment ha posat en perill la victòria blaugrana.

El Barça ha saltat a la gespa del Coliseum Alfonso Pérez amb la clara intenció d'emportar-se al partit. Les ganes del conjunt català han quedat demostrades al primer minut de joc, quan Munir ha gaudit d'una fantàstica ocasió de gol que no ha pogut aprofitar. El Getafe, tímid i poruc, ha contestat al minut 12 de la mà de Scepovic, que ha disposat de l'única ocasió clara dels locals en tot el partit. El seu xut però, ha sortit desviat.

A partir d'aquest punt d'inflexió, el Barça ha agafat el timó i no l'ha deixat anar. El Getafe s'ha tancat al seu camp i ha donat la batuta del joc als catalans. Amb el control absolut del partit a les botes dels migcampistes blaugranes, el Barça ha dominat la possessió i progressivament s'ha anat acostant a la porteria de Guaita. Amb un Busquets magistral, Neymar ha estat apunt d'inaugurar el marcador amb una gran jugada individual al minut 27.

El primer gol però, ha arribat després d'una acció espectacular de Sergi Roberto. Al minut 37, Neymar ha desbordat per banda esquerra i ha enviat un centre a la frontal de l'àrea, on hi havia el migcampista de Reus. Roberto, amb un toc d'esperó excels, ha deixat la pilota a Luis Suárez, que només l'ha hagut de col·locar arran de pal per celebrar el gol. Amb l'avantatge dels catalans, Getafe i Barça, amb sensacions molt diferents, han anat als vestidors per afrontar els segons 45 minuts.

A l'inici de la segona meitat el Getafe ha avançat línies en un intent desesperat per seguir viu al partit. Gràcies a aquesta onada ofensiva, els madrilenys han aconseguit un córner. El refús del mateix ha acabat als peus de Sergi Roberto, que en una ràpida contra s'ha plantat a camp rival i ha enviat un centre teledirigit cap al segon pal, on hi havia Neymar. El brasiler no s'ho ha pensat dues vegades i ha engaltat la pilota amb el peu esquerra per marcar el segon i definitiu gol del Barça.

Amb dos gols de diferència en el marcador, el partit ha quedat vist per sentència. Els últims minuts s'han reduït a la màgia de Neymar. El brasiler ha ofert un recital de joc, amb conduccions, regats i assistències inversemblants, com la que ha deixat sol davant el porter a Jordi Alba, que no ha pogut materialitzar la ocasió.

El Getafe no ha inquietat en cap moment la porteria de Bravo i el Barça s'ha emportat els tres punts de manera merescuda, en un partit còmode i sense dificultats. Amb els tres punts al sarró, els catalans segueixen líders de la lliga amb els mateixos punts que el Reial Madrid.