El president de la FIFA, Joseph Blatter, sembla decidit a morir matant. Si a principis de setmana acusava el president de la UEFA, Michel Platini, de confabular contra ell, ahir va acusar el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, de pactar amb els països sud-americans que tots votarien Qatar per acollir el Mundial del 2022, i no els Estats Units, com s'havia acordat.

En unes declaracions fetes al Financial Times, Blatter va revelar que hi va haver "algun tipus d'acord" entre Espanya i Amèrica del Sud per votar el país asiàtic. "Tu em votes a mi i jo et voto a tu. No va ser un acord firmat, però hi ha alguna prova que van fer una conjura o alguna cosa així". El mateix dia es feia la votació per al Mundial del 2018, al qual aspirava una candidatura ibèrica formada per Espanya i Portugal, que va caure derrotada contra Rússia.

Segons Blatter, la FIFA tenia coll avall que els dos propers Mundials serien a Rússia i als Estats Units, segons un acord extraoficial que s'havia fet entre bambolines. El dirigent suís apunta que "si miren la meva cara quan vaig obrir el sobre, aquesta reflectia que no era l'home més feliç per dir que havia guanyat Qatar", un Mundial que ha despertat molta polèmica.