El Bayern de Munic no va poder aconseguir ahir a la nit la seva onzena victòria consecutiva en l'inici de la lliga alemanya i, a més, cosa estranya, va quedar-se sense fer cap gol. Ho va evitar l'Eintracht de Frankfurt, situat a la zona mitjana de la classificació, que va arrencar un 0-0 que no s'esperava a l'inici del partit. Tot i la proximitat del partit de Champions contra l'Arsenal, Guardiola va fer actuar una majoria de titulars, però aquests no van estar encertats. Avui el Dortmund es podria situar a cinc punts.

L'Atlètic de Madrid va deixar passar ahir l'oportunitat de passar davant, ni que fos de manera momentània, del Reial Madrid i del Barça a la classificació i només va poder empatar (1-1) al camp del Deportivo de la Corunya. Els matalassers van dominar tota la primera meitat, es van avançar amb un gol des de fora de l'àrea de Tiago, al minut 34, i haurien pogut fer el segon en una rematada de Godín al pal a la sortida d'un córner. L'equip de Simeone, però, no va tancar el partit i a la represa el millor jugador de l'equip local, el davanter Lucas Pérez, va empatar tretze minuts abans del final i deixa el seu equip sisè.