L'Skoda Triathlon Series va viure, a Gavà, la darrera prova puntuable, amb la participació de l'equip Greyhounds Callús, format per Arnau Montiel, Oriol Casé i Josep Barrufet. En aquesta competició es podia optar per fer triatló olímpic, esprint o super esprint i també la modalitat de relleus.

L'equip callusenc van disputar la modalitat de relleus en les distàncies olímpiques. En el primer segment de natació (1.500 m), Arnau Montiel va marcar el millor registre de tot el triatló, sortint de l'aigua amb un temps de 16' 21'', donant el relleu al ciclista Oriol Casé, que va realitzar els 40 km de ciclisme amb un destacat registre de 55' 50''. Per acabar, els 10 km de cursa a peu, els va córrer Josep Barrufet, que va aturar el crono amb 33' 10''. L'equip, per tant, va marcar un temps final d'1h 49', que el va situar d'una forma molt destacada en el primer lloc del podi general, seguit per l'equip Grif Iss Team amb 1h 54' i del CE Tridir amb 1h 55'.