Després de cinc partits sense perdre i amb ganes de sumar el sisè, el Manresa FS rep la visita del cuer de la Segona Divisió B, l'Olimpyc la Floresta de Sant Cugat (18.15 h). Els vallesans tenen 4 punts gràcies a la victòria que van aconseguir dissabte passat sobre l'Esplugues i a l'empat sumat a casa del Barceloneta. Tot i que no han guanyat com a visitants els manresans no volen excés de confiança sobre el rendiment que pugui oferir l'Olimpyc la Floresta en una competició que s'està presentant molt igualada fins ara.

En el cas dels manresans, aquests estan pletòrics i resolen els partits amb bon joc i intensitat. Jordi Rozas podrà alinear Josan, tot i la seva lesió a Montcada i amb Gordillo ja recuperat. Ara mateix, el Manresa FS es troba a la zona còmoda a la classificació (és vuitè amb 11 punts) a l'espera dels partits amb els equips capdavanters en la segona part de la primera volta.

També juguen avui dissabte, el Sala 5 Martorell i l'Esparreguera. En el cas dels martorellencs ho faran a casa amb el Salou (18.15 h) i els esparreguerins visiten l'Esplugues (17.30 h).