Tramitar la fitxa del que es preveu un gran reforç per al Manresa, el migcampista Enric Vallès, s'està convertint en un maldecap per al club blanc-i-vermell. Vallès, que va marxar abans d'acabar-se la temporada passada al Harrisburg City Islanders, a Philadelphia, equip de la USL (Tercera Divisió), ara ha tornat al Manresa després d'acabar-se la lliga als Estats Units.

Tot i que ja ha pogut jugar algun partit d'aquesta nova campanya amb els manresans, amb permís de la Federació Catalana de Futbol, ara, l'estament federatiu ha retirat la seva fitxa a l'espera del transfer internacional que ha de facilitar el club nord-americà. Diumenge passat al camp del Tona, Enric Vallès ja no va poder ser alineat i tampoc no ho serà demà al Congost davant el Martinenc.

En principi, el Harrisburg City està interessat en Enric Vallès per al proper curs (comença al març) i sembla que per això, de moment, el club es reticent a facilitar el fitxatge pel Manresa si no té garanties del retorn del jugador de Puig-reig als Estats Units. Arribats a aquest punt, es preveu que en els propers dies continuï la negociació entre el representant d'Enric Vallès i el Harrisburg City perquè es pugui desencallar el cas.

Aquesta setmana, el Manresa té una altra baixa definitiva a la seva plantilla. Es tracta de Vicente Bermúdez, que ha decidit marxar al Blanes de Segona Catalana. Ara, el Manresa disposa d'una plantilla de dinou jugadors, que seran vint quan es resolgui el problema amb Enric Vallès.