L'Igualada Hoquei Club va posar ahir punt final, amb el suport de la selecció catalana, a una iniciativa que ha d'ajudar a la lluita contra el càncer de mama. La iniciativa, que se sol dur a terme cada any als Estats Units en les lligues professionals, va ser impulsada per Josep Maria Abad, metge del club, i ha desembocat en la creació de samarretes de color rosa, com a símbol d'aquesta lluita, que han estat lluïdes pels jugadors en tots els partits. El final de festa va ser el partit amistós d'ahir contra una selecció catalana formada pels equips que aquest cap de setmana descansen a causa de la disputa de la Supercopa d'Espanya.

Els jugadors de tots dos equips es van fer la fotografia de família i la representant de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Esther López, va fer el servei d'honor. Els 150 espectadors que van anar a les Comes van pagar 3 euros cadascun i els diners de la venda de samarretes també es destinaran a l'objectiu solidari. El recompte se sabrà els propers dies.

Pel que fa al partit, Catalunya va estar més encertada, amb la parella atacant formada per Èric Vargas i Joan Vázquez en paper estel·lar. Quant als locals, molts minuts per als joves Garreta, Bars i Vives, que no van desentonar, i derrota final més que anecdòtica.