Una conversa entre el periodista santpedorenc Marc Martínez Amat i l'autora del llibre, Montse Xixons va servir, anit, de presentació de la publicació del centenari del CF Santpedor Mirades de futbol. La Capella de Sant Francesc va servir d'escenari d'aquest acte que tancava la celebració dels 100 anys de vida del club santpedorenc. La coral de la llar d'avis de Ca l'Arola va interpretar l'himne del centenari. Va tancar l'acte l'alcalde de Santpedor Xavier Codina.

Mirades de futbol és un recull de 25 vivències personals de gent més o menys relacionada amb el futbol a Santpedor que ha transcrit la periodista Montse Xixons i que, a més de fer un repàs per la història del CF Santpedor dóna una idea de com ha evolucionat el poble al llarg dels anys. El llibre pivota en dos eixos principals, el futbol en blanc i negre que té a Jordi Vila com a clar protagonista, i el futbol en color de Pep Guardiola, ambdós santpedorencs i referents en etapes diferents al FC Barcelona. Mirades de futbol es pot trobar en les llibreries de Santpedor.

Abans de la presentació es va fer una mostra d'entitats a la plaça Gran de Santpedor en què hi van participar, entre altres, els geganters, els castellers, el club d'escacs i la Penya Blaugrana local, que va mostrar els trofeus de la Lliga, la Champions i la Copa del Rei aconseguides la temporada passada pel FC Barcelona.