El jove pilot surienc Josep Garcia, de 19 anys, i especialista en enduro, i després de proclamar-se subcampió del món en categoria youth ha firmat el contracte que l'uneix a la marca oficial Husqvarna Factory, que dirigeix Andreas Hölzl.

En l'equip oficial que ja ha donat a conèixer Husqvarna Motorcycles per al proper any, i en la modalitat d'enduro, ja hi figura Josep Garcia. El surienc s'ha compromès amb la fàbrica austríaca per disputar el Mundial d'enduro en categoria júnior i també l'estatal, que és molt possible que el disputi en enduro 1. Husqvarna Motorcycles estarà integrat per quatre pilots de diferents països encapçalats pel campió del Món d'enduro 3, el francès Mathias Bellino, també l'anglès Danny McCanney i les dues noves incorporacions de la nova temporada, Josep Garcia i l'austríac Pascal Rauchenecker.

En el cas de Josep Garcia,s'ha mostrat molt il·lusionat poder entrar en un equip de fàbrica: "la veritat és com un somni fet realitat i estic molt content d'haver pogut firmar per un gran equip com es Husqvarna".