El Norrköping es va adjudicar el seu 13 títol de la Lliga sueca, el primer des del 1989, després de superar el Malmö per 0-2 en l'última jornada. L'equip que dirigeix Jan Andersson va finalitzar el campionat amb 66 punts, tres més que el IFK Goteborg i cinc més que l'AIK Solna, mentre que el Malmö, rival del Reial Madrid a la Lliga de Campions i defensor del títol, va acabar cinquè amb 54. El montenegrí Emir Kujovic i l'islandès Arnor Ingvi Traustason van aconseguir els dos gols que van donar ahir el títol al Norrköping.

Un gol del centrecampista xilè Gary Medel al minut 31 de partit va donar a l'Inter de Milà una victòria sobre la Roma que li permet fer fora l'equip de la capital del liderat de la lliga italiana. Els milanesos s'han especialitzat aquesta temporada en victòries per un sol gol de diferència, habitualment 1-0. Amb 11 anotacions han aconseguit 24 punts. Avui estaran pendents de la Fiorentina, que rep el Frosinone, i del Nàpols, que visita el Genoa. Abans, la Juventus es va imposar per 2-1 al Torí en el derbi piamontès amb un gol de Cuadrado en el descompte. Abans havien marcat Pogba pels bianconeri i Bovo per als visitants.

El Borussia Dortmund es va imposar a domicili al Werder Bremen (1-3) i va retallar dos punts al Bayern de Guardiola, que divendres va empatar amb l'Eintracht de Frankfurt, i ara es troba a cinc punts. Reus, en dues ocasions, i Mkhitaryan, van ser els autors dels gols dels grocs. Per la seva banda, el Borussia Mönchengladbach continua en ratxa i ahir va sumar la sisena victòria consecutiva en lliga després de golejar l'Hertha de Berlín per 1-4. El Bayer Leverkusen, rival del Barça en la Lliga de Campions, va ensopegar al camp del Wolfsburg (2-1), tercer classificat, i va quedar fora de les posicions que donen accés a Europa.