El Manresa FS va sumar la sisena jornada consecutiva sense perdre amb una clara golejada contra l'Olimpyc La Floresta, cuer de la categoria, per un clar 7-3 i d'aquesta manera s'apropa a la zona alta de la taula classificatòria. Als de Jordi Rozas, però, els va costar entrar en dinàmica de partit degut al joc defensiu del conjunt rival. El joc no va ser massa brillant. Un dels grans protagonistes del matx va ser el porter local Addil, que va aturar els set dobles-penal que li van xutar els vallesans.

Josan i Asís van situar ràpidament el 2-0 al marcador i poc abans del descans Gordillo i Marc Fernández deixaven un clar 4-0 que retallava Pirata a 20 segons per al descans. El resultat de 4-1 amb el qual s'arribava al descans deixava el matx gairebé sentenciat. Tot i el clar resultat del descans el partit no estava sent massa brillant per cap de les dues bandes. A la segona meitat els bagencs van sortir amb un xic més d'ofici però el partit semblava que es podria complicar just en el moment en que els de Sant Cugat del Vallès es situaven amb un perillós 5-3 gràcies a un gol d'Edu Oliva. L'enfrontament entrava en una dinàmica perillosa que podia fer perillar la victòria als homes de Rozas.

Semblava que el partit es podria complicar ja que els visitants van començar a creure's una hipotètica remuntada però el Manresa FS va demostrar que és un equip amb molt d'ofici i no va deixar escapar la victòria. Els bagencs van saber jugar amb molta tranquil·litat i experiència. La Floresta collava una mica més però Marc Fernández, que va ser un dels més destacats del partit amb tres gols marcats, va tallar d'arrel qualsevol possibilitat de reacció visitant marcar el 6-3 al minut 38. Ja feia minuts que els visitants jugaven amb porter jugador en busca de la reacció i aquest fet va ser aprofitat pels bagencs per acabar obtenint una bona golejada al seu favor (7-3).