Per un ajustat 3 a 2 s'ha imposat el Manresa a un Martinenc que no ha posat les coses fàcils al Congost. Amb aquests tres nous punts, els manresans passen a liderar el grup 1 de Primera Catalana, un posició compartida, però, amb el Mollet.

Quan encara no es portava ni un minut de joc, Sergi Soler ja havia avançat el Manresa en el marcador, però l'alegria per a la parròquia local no duraria massa. Al minut 8, Sergi Arranz va fer l' 1 a 1. Amb empat en el lluminós, el Manresa ha jugat els seus millors minuts fins que a partir de la mitja hora han canviar les tornes i els manresans han tornat a manar al mig del camp. Així, al minut 33, Sua va fer el 2 a 1, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa s'ha repetit la història de la primera part i al primer minut, Sua ha fet el 3 a 1. Tot i feia pensar que era un marcador solvent, però el 3 a 2, marcat per Diego de falta al minut 57, ha posat emoció a la recta final del matx. L'ordre defensiu del Manresa ha impedit cap més gol dels visitants. Per contra, els locals han pogut incrementar el seu avantatge amb accions de Noah ( min 79 i 93) i Sergi Soler (min 87).