El futur de José Mourinho a la banqueta del Chelsea és més que negre. Els londinencs ja són el campió de lliga que ha iniciat pitjor la defensa del títol després de caure derrotats a casa pel Liverpool (1-3) en una altra exhibició d'impotència extrema. El joc rocós que va voler imposar el portuguès, retirant Cesc de l'equip titular, no va funcionar, ni que Ramires avancés els seus ben aviat. Un gol de Coutinho, al límit del descans, un segon del brasiler i un tercer de Benteke, amb la defensa blue mirant-s'ho tot i sense fer gran cosa, deixen el tècnic en mala situació, tot i que ahir la graderia de Stamford Bridge no va parar d'animar-lo i de demanar que continuï.

En la seva compareixença posterior al partit va ser crític en indicar que "la lluita continua, però hi ha batalles que són gairebé impossibles de guanyar. Puc jugar contra qualsevol equip, guanyar o perdre, però no es pot fer més. La gent no és tonta i ja sap perquè no guanyem". La realitat és que el partit de Champions de dimecres contra el Dinamo de Kíev pot significar un ultimàtum per a ell.

El City manté el liderat

La trista realitat per al Chelsea és que els dos líders, el Manchester City i l'Arsenal, tenen catorze punts més. Ahir, l'equip de Pellegrini va estar a punt de quedar descavalcat de la primera posició, ja que va tenir molts problemes per derrotar el modest Norwich per 2-1. Un gol de Touré a l'últim minut va arreglar el desastre. Abans s'havia avançat Otamendi i havia empatat Jerome per als visitants.

Més fàcil ho va tenir l'Arsenal, que va guanyar per 0-3 a Swansea, tot i que va haver d'esperar a la segona meitat per fer els seus gols. Giroud, Koscielny i Campbell van anotar pels gunners. El sorprenent tercer classificat és el Leicester, que ahir va remuntar amb dos gols de l'algerià Mahrez i un del màxim golejador de la lliga, Vardy, per derrotar per 2-3 el West Bromwich Albion. Va passar davant del Manchester United, que continua el seu recital de joc soporífer i ahir va acumular un altre empat a zero, al camp del Crystal Palace.