La tennista bascoveneçolana Garbiñe Muguruza es va quedar a una passa de jugar la final individual del Masters femení, que es disputa a Singapur, en la seva primera participació. La jugadora que entrena a Barcelona va caure derrotada per la polonesa Agnieszka Radwanska per 6-7, 6-3 i 7-5, jugadora a qui havia derrotat en els seus dos darrers enfrontaments i que s'havia classificat de rebot tot i haver perdut dos partits a la fase prèvia. Radwanska jugarà avui, a dos quarts de dotze del migdia, la final contra la txeca Petra Kvitova, que va superar la russa Maria Xaràpova per 6-3 i 7-6.

En el torneig de dobles, però, les coses van anar diferents. Muguruza, fent parella amb la canària Carla Suárez, va derrotar les txeques Andrea Hlavackova i Lucie Hradecka per 7-6 i 6-0. Les seves adversàries en el partit definitiu, que començarà avui a dos quarts de nou del matí, seran la veterana suïssa Martina Hingis i l'ínida Sania Mirza, que ahir van derrotar les germanes taiwaneses Hao-Ching i Yung-Jan Chan per 6-4 i 6-2.

Després d'haver perdut el partit individual, i abans de guanyar en els dobles, Muguruza va admetre que se sentia "una mica decebuda" però "contenta" per haver fer "un gran esforç" durant tot el torneig. "Ha estat un partit dur, però ella ha jugat molt bé i cal donar-li molt crèdit. En el primer set m'he entregat i ho he donat tot, i ha estat complicat iniciar el segon al mateix nivell".