El Catalana Occident Manresa cadet va caure derrotat a la complicada pista del Barça, el colíder del grup 1 de Preferent, que es va imposar per un resultat final de 75-58. Els jugadors manresans van fer una mala sortida, i això ho van saber aprofitar els blaugranes per escapar-se ràpidament i agafar 13 punts de marge al final del primer quart (27-14). En el segon període els bagencs es van posar les piles i van aconseguir reduir la diferència fins als vuit punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (39-31).

A la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i es va arribar al final del tercer quart amb set punts de renda pels jugadors barcelonins. En els darrers deu minuts de partit el Barça, superior físicament, va anar més cops a la línia de tirs lliures que els bagencs i va aconseguir trencar definitivament el partit enduent-se una treballada victòria.