SANT JOSEP/CATALANA OCCIDENT

?SANT JOSEP. Curto, Fernández, Sánchez, Francisco, Sanabria -cinc inicial- Signes, Carrillo, Oriol, Guallar, Santiago, Padrós ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Morera 4, Vives 18, Rodríguez 8, Pons 12, M. Aliaga 6 -cinc inicial- Font 3, Company 1, E. Aliaga, Garcia 2, Segura 4 ?ÀRBITRES:Berasaluce i Motos ?PARCIALS:15-17, 32-30, 50-40, 68-58

El Catalana Occident Manresa júnior no es va poder endur la victòria de la complicada pista del Sant Josep de Badalona, on va caure per un resultat final de 68-58. En el primer quart els jugadors manresans van forçar moltes faltes i van anar sovint a la línia de tirs lliures, però van estar molt desencertats en aquest aspecte i van acabar el període inicial amb només dos punts de marge (15-17). En el segon, els badalonins van fer un pas endavant en atac i van arribar a la mitja part del partit dos punts per sobre (32-30).

A la segona meitat el conjunt local va posar en pràctica una defensa zonal i va col·lapsar els manresans, i d'aquesta manera van aconseguir un parcial de 12-0 que els va permetre arribar al final del tercer quart amb un marcador de 50-40. En els darrers deu minuts del partit els jugadors bagencs van intentar capgirar el marcador sense èxit.