El Laboral Kutxa va aconseguir la quarta victòria consecutiva a la Lliga Endesa després de superar en un partit igualat l'Herbalife Gran Canària, que va mostrar a Vitòria la seva condició d'equip revelació.

Els canaris, tot i anar darrere a l'electrònic durant tota la segona part, no van tirar la tovallola en cap moment i només van cedir en els darrers instants. Els dos equips van escenificar sobre la pista les bones sensacions mostrades en aquest inici de temporada on ambdós no coneixien la derrota en la competició domèstica.

L'enfrontament va arribar igualat al darrer quart (59-55), amb tot per decidir, amb un avantatge que sempre oscil·lava entre de 5-7 punts per als locals. Una tècnica absurda xiulada al pivot eslovè Alen Omic va aplanar el camí pel Laboral Kutxa, que va dominar amb comoditat els últims tres minuts, tot i que l'Herbalife va intentar arribar amb opcions fins al final.