TARRAGONA/JOVIAT

?TARRAGONA. Masdeu, Ruiz, Velasco, Gimeno, Laquieza-cinc inicial- Domènech, López, Abellán, Corrales, Villas ?JOVIAT. Clotet 3, S. Beltran 5, Martí 3, Vila 6, N. Beltran 5 -cinc inicial- Subirana 2, Rodríguez, Puiggròs 15, Soler 2, Córdoba 1 ?ÀRBITRES:Tello i Arnillas ?PARCIALS: 8-3, 23-15, 37-25, 45-42

La Joviat va caure a la complicada pista del Tarragona, que es va imposar per un resultat final de 45-42. Les manresanes van fer una sortida molt fluixa, i aquest fet el va aprofitar l'equip tarragoní per agafar cinc punts de marge al final d'un primer quart pobre en anotació (8-3). En el segon, les locals van fer gala del seu joc interior i van arribar a la mitja part amb un marcador de 23-15.

Al tercer quart la tònica va ser la mateixa i el Tarragona va ampliar el marge fins els 12 punts (37-25). Al darrer període les bagenques van reaccionar i van apujar el nivell defensiu, però no van poder capgirar el marcador. En la propera jornada, les noies de la Joviat visitaran la pista del JET Terrassa, el proper diumenge a dos quarts de vuit del vespre.