El pilot Lorenzo Petrarca, del TMR bagenc, va sumar dues setenes posicions a les dues curses de moto 3 del Júnior World Championship disputades ahir al circuit de Jerez en unes condicions climàtiques desfavorables amb temperatures baixes i fort vent.

A la primera cursa, l'italià, que sortia des de la primera fila de la graella, va estar lluitant al grup que optava al quart lloc i va acabar a poc més de 20 segons del guanyador. A la segona prova del dia, Petrarca va tenir possibilitats de pujar al podi fins els últims metres i únicament una petita relliscada a la sortida de l'últim revolt abans de l'arribada el va deixar sense aconseguir un millor resultat, endarrerint-lo fins el setè tot i que, en aquesta ocasió, va acabar a 11,1 segons del guanyador i a cinc dècimes de segon del tercer lloc.

El propietari del TMR, Lluís Juárez, va manifestar que "Lorenzo Petrarca ha fet un cap de setmana molt positiu. El tercer lloc que va aconseguir en els entrenaments ja va ser extraordinari i, segurament, els resultats de les dues curses, no fan justícia al seu gran rendiment que l'ha fet estar entre els millors. Ha tingut el podi a tocar a la segona cursa i només l'ensurt a l'últim revolt l'ha deixat fora del calaix. Estem molt satisfets amb el seu rendiment perquè la seva evolució ha estat molt positiva".