La Cursa del Pont va arribar ahir a la seva desena edició amb molt bona salut i una prova que va revalidar les experiències anteriors. Un atleta del Maresme, Enrique Luque (del Ríos Running Mataró), es va imposar per primera vegada en la prova d'homes absoluta de 10 quilòmetres amb un temps de 33'34'', mig minut per sota del segon classificat, que va ser Just Sociats; el corredor fill de Sant Feliu Sasserra va entrar amb un crono a la meta de 34'06''. Pel que fa a la cursa femenina, es va repetir la victòria de l'any passat, i altre cop va ser la gran especialista en cros i en fons de l'Hospitalet de Llobregat, Lídia Rodríguez, la que va guanyar la competició, seguida aquesta vegada per Núria Picas, campiona del món fa pocs dies en el circuit Ultra Trail World Tour, i per una atleta il·lustre en l'apartat de la marxa, l'olímpica Beatriz Pascual, que va ser tercera.

La prova del Pont, que com en les darreres edicions té com a títol el Memorial Alcalde Evaristo, amb qui es va posar en marxa, ha aguantat la davallada que estan tenint arreu les proves de fons atlètic, tot i que es va deixar notar també ahir. Si al 2014 la cursa dels 10 km la van finalitzar un total de 615 atletes, ahir els que van creuar la meta en van ser 441.