TGN BÀSQUET/PETRO PINTÓ ASFE

?TGN BÀSQUET. Martinello 4, Peñalver 10, Ferrus 12, Vadillo 6, Climent 4 -cinc inicial- Barrenechea 12, Llobet 4 ?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 6, Ledesma 4, Orive 7, Colldeforn 9, Guix 5 -cinc inicial- Ambròs 5, Jorba 2, Gener 23, Santesmases 7 ?ÀRBITRES:Belmonte i Pérez ?pARCIALS:8-13, 19-27, 33-40, 52-68

El Petro Pintó Asfe júnior va obtenir una important victòria a la pista del TGN Bàsquet tarragoní, al qual va derrotar per un resultat final de 52-68. En el primer quart les jugadores fruitosenques van dominar i van agafar petites avantatges davant un rival molt dur que tenia moltes baixes. A causa d'aquest fet, les locals van plantejar un partit travat i van fer una defensa zonal. Però això no va ser cap obstacle per les visitants, que van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts d'avantatge (19-27).

A la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i el TGN va aconseguir reduir la diferència al final del tercer quart (33-40). En els deu darrers minuts, les jugadores fruitosenques van apujar el to defensiu i van aconseguir trencar el partit per endur-se la victòria sense patiments. En la propera jornada, el Petro Pintó rebrà el Barça, diumenge a les sis de la tarda.