El Petro Pintó Asfe va caure derrotat a la seva pista davant un dels colíders del grup 1 de Copa Catalunya Femenina, el Barça CBS, que es va imposar per un resultat final de 49-62 davant unes noies fruitosenques que van fer un bon partit i van plantar cara durant la majoria del duel.

En el primer quart les jugadores bagenques van aconseguir aturar unes rivals molt superiors físicament per arribar al final dels deu minuts inicials només un punt per sota (13-14). En el segon període les visitants, liderades per Lizano i Pablos (que van anotar 24 i 16 punts respectivament) van aconseguir, no sense patiment, ampliar la diferència fins els cinc punts que hi havia a la mitja part de l'enfrontament (23-28).

A la segona meitat, les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir disposades a capgirar el marcador, però les blaugranes es van mantenir sòlides i van aconseguir acabar el tercer quart amb tres punts de marge (39-42). En els deu darrers minuts del duel les noies visitants van sortir amb molta força i van clavar un parcial de 0-11 que les bagenques ja no van poder remuntar. En la propera jornada, el Petro Pintó visitarà la pista de l'altre colíder, el GEiEG gironí, el proper diumenge a partir de les onze del matí.