El Manresa s'ha situat líder al grup 1 de Primera Catalana, una posició compartida amb el Mollet, després de superar amb gran esforç el Martinenc, un equip que no va posar les coses fàcils als manresans en la seva visita al Congost.

Encara no havia passat un minut de joc quan Sergi Soler culminava una bona acció de conjunt del Manresa, amb Jhonattan i Sua també de protagonistes. Amb l'1 a 0, el Martinenc va posar setge a la porteria de Yamandú amb bon joc, superant un i altre cop el mig del camp local. No va tardar en arribar l'1 a 1, obra del golejador Sergi Arranz, que va aprofitar una bon assistència de Poche (min 8). Els visitants manaven sobre el terreny de joc però a partir de la mitja hora van canviar les tornes. Els de Dani Andreu van fer un canvi radical i van passar de ser dominats a dominadors. Així, al minut 33, Sua va fer el 2 a 1, que donava confiança al conjunt blanc-i-vermell, tot i que el marcador no es mouria més en els primers 45 minuts.

A la represa, es va repetir la història del primer temps i en el primer minut, aquest cop Sua, feia el 3 a 1, després d'una bona combinació amb Riki i Kevin. Però un gol de Diego de falta directe (min 57), en una acció en la qual ni la tanca ni el porter manresans van estar gens encertats va fer entrar de nou en el partit al Martinenc, que ja no tenia fluïdesa en el se joc com al principi del partit, però que creia en la remuntada. Abans del 3 a 2 Sergi Arranz va poder marcar però el seu remat de cap, lliure de marca, va anar a fora.