Rastar Group, un conjunt empresarial xinès presidit per Chen Yansheng, ha arribat a un principi d'acord amb els que eren fins ara els dos màxims accionistes del RCD Espanyol, els expresidents Dani Sánchez Llibre i Ramon Condal. D'aquesta manera, quan es faci oficial l'acord, Rastar Group es convertirà en el nou màxim accionista del club blanc-i-blau.

Segons s'ha pogut saber, hi ha la intenció per part d'aquest grup de fer la capitalització del club per al seu finançament. En tot cas, que una gran empresa del gegant xinès obtingui el control de l'Espanyol és un punt d'inflexió en la història del club català. Rastar Group es dedica a la producció de joguines electròniques i de videojocs. Són, a més a més, els productors de les sèries de més audiència al país asiàtic i participen a la Borsa xinesa.

Entre Sánchez Llibre i Condal reuneixen el 30 % d'accions del club i la participació de Rastar Group podria augmentar amb la compra d'altres títols d'accionistes de referència, sense que per ara se sàpiga el volum de l'operació ni el percentatge d'accions que tindrà la societat xinesa.

L'Espanyol té uns 13.000 accionistes i té un capital social del voltant de 24.000 milions d'euros.