El davanter del Reial Madrid Karim Benzema, actualment de baixa per lesió, ha passat la nit al calabós després de ser interrogat ahir sota arrest per la policia francesa en relació amb un presumpte xantatge al seu company de la selecció francesa Mathieu Valbuena. Aquest hauria estat víctima d'un grup que li demanaria el pagament de 150.000 euros per no difondre un vídeo en què el jugador està practicant sexe amb la seva parella.

La implicació de Benzema en el cas derivaria del fet que el seu nom aparegués vinculat a tres suposats xantatgistes. El madridista va ser contactat per un conegut comú i llavors hauria parlat del tema a Valbuena durant una concentració de la selecció francesa, el 5 d'octubre passat. Ara es tracta de saber fins a quin punt està implicat Benzema en l'afer, si només va servir de correu o si hi té més vinculació.

Segons l'advocat del davanter, Sylvain Cormier, "ha vingut per respondre de manera natural les preguntes. No té res a veure amb aquest afer". De tota manera, també va indicar que no sap quan finalitzarà el seu arrest, que pot durar fins a 48 hores, i que el jugador ha anat a declarar per voluntat pròpia.