El pilot surienc Alexis González, de l'equip FG Motoworks, s'ha proclamat doble campió del Medirrani i de Catalunya de velocitat, en la categoria Open 600cc, amb la qual cosa revalida la victòria de la temporada passada. González, que ha competit amb una Kawasaki ZX6R, ha guanyat tres de les sis curses que ha disputat en el Campionat del Mediterrani de Velocitat i ha aconseguit ascendir al podi en totes. El seu pitjor resultat va ser un tercer lloc al circuit Ricard Tormo de Xest.

González va finalitzar el campionat del Mediterrani amb un total de 131 punts, davant d'Omar Marcet i de Marc Miralles, que van aconseguir la segona i la tercera posicions. Pel que fa al Campionat de Catalunya de Velocitat, el surienc va repetir títol després de l'aconseguit el 2014 en sumar dues segones posicions, a Castellolí i Alcarràs, i guanyar a Montmeló. El segon i el tercer van ser els mateixos, però en ordre invers.

Molts inconvenients

Com va informar el Setmanari de Súria dies enrere, tot i que els resultats fan pensar que la temporada ha estat tranquil·la, la realitat és que González ha hagut de disputar una bona part dels campionats amb l'únic suport de la família. A més, també ha competit amb pilots que participaven al Campionat d'Espanya de Velocitat i va arribar a sortir des de l'última posició a la graella de la prova disputada a Xest. A més, ha hagut de superar incidents com una caiguda al circuit de Montmeló.

La part positiva va arribar a mitja temporada, quan els resultats van fer que la firma FG Motoworks de Martorelles es fixés en ell i li donés el seu suport. El seu màxim objectiu, ara, és poder disputar el Campionat d'Espanya de Velocitat.